Занимания за деца

Къмпингуването с деца може да е много забавно

Идиличното местоположение на къмпинга - в сърцевината на естествената среда и близо до невероятния национален парк „Рила”, го превръща в идеално място за къмпинг почивка на семейства с деца.Тук децата могат да тичат и да играят до насита, да опознават природата, да се плискат в басейна, да създават нови приятелства около лагерния огън или да изследват очарователния регион около къмпинга с неговите планини, горски пътечки и езера, заедно със своите родителите, баби, дядовци и приятели.

На рецепцията разполагаме с разнообразни игри за деца, а в летните месеци организираме забавна детска анимация.Къмпингуването с деца може наистина да бъде много забавно преживяване - от съзерцаване на звездите в нощното небе и помощ с приготвяне на вечерята на барбекю до търсене на „скрити съкровища” и изучаване на растения и насекоми. Елате и се уверете сами!

Нашите предложения за дейности за деца, заедно с изобилието от възможности за отдих в къмпинга и околността, означава че никога няма да скучаете по време на ваканцията ви.

ОТКРИТА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА

Просторна детска площадка предлага богата гама от съоръжения за игри – люлки, пързалки, катерушки, клатушка тип везна и други. Оставете децата да опознаят неограниченото забавление.

ДЕТСКИ МИНЕРАЛЕН БАСЕЙН

Малкият и закачлив детски басейн с водни атракции е зона за плуване или пръскане в плиткото, където децата могат да се забавляват безопасно.
*Работи само през летния сезон (май-септември)

ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ

Предлагаме разнообразие от велосипеди и тротинетки под наем, с които малки и по-големи деца могат да усетят радостта от движението на колела.

За нас

Сгушен в подножието
на величествената Рила,
7 Lakes Camping е перфектното
кътче за отдих за цялото семейство.

Локация

Ул.Серафим Йорданов 1,
Сапарева баня, 2650,
(до комплекс "Плажъ")

Контакти

info@7lakescamping.com
+359 879 12 63 30
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram