Сезонни къмпинг парцели

Желаете да къмпингувате дългосрочно!? Разбираме и имаме решение за вас - може да имате точно това, което искате.

Наемът на сезонен парцел ви гарантира дългосрочна и заслужена почивка в 7 Lakes Camping. Вече може да се насладите на вашите къмпинг моменти, толкова колкото желаете.

При нас може да направите резервация за сезонен къмпинг парцел за вашия кемпер, минибус, каравана или палатка.

Колко струва?

Тарифата за сезонен къмпинг парцел зависи от:

 • продължителността на престоя и периода, през който избирате да останете при нас;
 • категорията на парцела, който изберете (стандартен 60-80 м² или премиум 80-100 м²);
 • броя възрастни и деца, които ще пребивават по време на престоя.

Моля, имайте предвид, че се изисква минимален престой от 2 месеца, за да може да се възползвате от преференциална цена за сезонен къмпинг парцел. Ако желаете да получите индивидуална оферта, моля, пишете ни тук.

Какво е включено в цената?

Цената за сезонен къмпинг парцел се сформира след индивидуално изготвена оферта и включва:

 • наем на един парцел по ваш избор (стандартен 60-80 м² или премиум 80-100 м²);
 • престой за един кемпер, минибус, каравана или палатка + паркинг за един автомобил;
 • настаняване на до двама възрастни и техните деца на възраст до 12 г.;
 • wi-fi връзка;
 • електричество (16А/2кW), питейна вода и сметоизвозване;
 • използване на санитарни помещения и обща туристическа кухня;
 • достъп до дренаж за мръсни води и зона за обслужване на химични тоалетни;
 • безплатен вход до минерални басейни „ПлажЪ“;
 • безплатен престой за един домашен любимец.

Какво ви предлагат нашите сезонни парцели?

 • Спокойствие – вашия кемпер, каравана или палатка са на сигурно място, охранявани денонощно от нашия екип.
 • Комфортни къмпинг терени с директен достъп до електричество и питейна вода, обособено място за почистване на химическа тоалетна и канализация за мръсна вода.
 • Разграничени парцели с красива гледка към възвишенията на Рила.
 • Непосредствена близост до всички удобства в къмпинга: кухня за общо ползване, модерни бани и тоалетни,  рецепция, споделено работно пространство, детска площадка, сауна, термални басейни и още много други.

Предимства на сезонния парцел:

Ползите от наемане на сезонен къмпинг парцел са много. Една от тях е голямата гъвкавост, която ви дава мястото, отпадайки необходимостта да теглите караваната всеки път, когато идвате за кратка или дълга ваканция при нас. Предимствата на сезонния къмпинг парцел още са:

 • Спестявате пари

Наемането на сезонен парцел е много по-изгодно, отколкото заплащането на отделни нощувки. Спестявате до 40% от редовните такси! Ако желаете да имате множество къмпинг ваканции през годината или една дългосрочна, тогава наемането на сезонен парцел е много по-изгодно за вас.

 • По-лесна резервация

Планирането и запазването на почивка може да бъде стресиращо. Това не е така, ако имате сезонен парцел. Не е нужно да правите резервация всеки път, когато желаете да се върнете при нас или когато искате да отидете някъде за кратко. Вашият сезонен терен ви очаква!

 • Пътувате с по-малко багаж

Сезонният къмпинг терен позволява да оставите багажа, който не ви е необходим, във вашата каравана, палатка или кемпер. Така няма да се налага да носите цялото къмпинг оборудване всеки път, когато се връщате при нас в къмпинга.

 • Почивка, когато пожелаете

Сезонният терен в къмпинга е идеална база, от която може да отидете където и за колкото време пожелаете без да се налага да се тревожите къде ще отседнете при завръщането си. По този начин имате дом, далеч от дома, на ваш любим терен.

 • Бъдете част от общност на съмишленици

Сезонните терени са чудесен начин за създаване на нови приятелства, защото може да срещнете други къмпингуващи, които подобно на вас ще се връщат на същото място. Какво може да бъде по-добро от времето прекарано в добра компания на еднакво мислещи!?

Как да направя резервация?

Попълнете формата за запитване или се свържете с нас на:

имейл: office@7lakescamping.com

телефон: +359 879 12 63 30

IMPORTANT

 • При наемане на сезонен къмпинг парцел се сключва договор за наем, отнасящ се за конкретен период. В договора се вписват всички лица, имащи право на пребиваване на наетия терен  - до двама възрастни и техните деца до 12 г. При отсъствиена титулярите се допуска присъствие на близки и роднини само при условие, ако са предварително посочени в споразумението. При пребиваване по едно и също време, допълнителните лица заплащат такса като посетители, съгласно актуалната ценова листа. Стриктно не се допуска преотдаване на сезонния къмпинг парцел, под каквато и да е форма
 • Наетият къмпинг парцел е само за почивка. Сезонните къмпинг терени не могат да бъдат използвани като място с цел извършване на каквато и да е търговска или благотворителна дейност.
 • Минималният период за наемане на сезонен къмпинг парцел е 2 месеца. Максималният - 12 месеца, след което условията за наемане се предоговарят.

Моля, запознайте се с пълните условия за ползване, изложени по-долу.

СЕЗОНЕН ПАРЦЕЛ– УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Дефиниции:

„Сезонен парцел“ е терен под наем предоставен от 7 Lakes Camping в рамките на предварително договорен период от време, но не по-кратък от 2 месеца.

”Каравана” отнася се за каравана, кемпер, минибус или палатка.

”Ние/Наше” – 7 Lakes Camping

Условия и правила:

 1. Таксата за наемане на сезонен къмпинг терен следва да бъде депозирана в пълен размер, в момента на приемане на резервацията. Резервацията е невалидна до получаване на съответната сума.
 2. Ако споразумението за наем на сезонен къмпинг парцел е прекратено от собственика на каравана са в сила условията, както следва:
  • ако договорът бъде прекратен до и включително 14 дни преди определената начална дата ще възстановим пълната сума, която е била заплатена;
  • ако споразумението бъде анулирано в срок от по-малко от 14 дни преди датата на пристигане ще удържим такса в размер на 25% от внесената сума и ще възстановим останалата част;
  • в случай на прекратяване на договора по време на престоя ще удържим 50% от сумата за дните, които сте посочили, но не сте ползвали.
 3. В случай, че се наложи къмпингът да бъде затворен към момента на договореността, поради непредвидени причини, ние ще възстановим пълната сума за всички неизползвани дни от периода, определен със споразумението.
 4. Договорената цена е фиксирана за посочения от вас период за престой и не се влияе по никакъв начин от физическото ви присъствие в къмпинга или промени по ценовата листа.
 5. След изтичане на договора за наем се прилагат стандартните къмпинг такси, освен ако предварително не е уговорено друго с къмпинг мениджъра.
 6. Цената за наем на сезонен къмпинг парцел е преференциална и не може да се комбинира с друг вид отстъпки, промотирани от 7 Lakes Camping.
 7. Моля, запознайте се с правилата за престой в 7 Lakes  Camping. Запазваме правото си да прекратим договор за наем, ако установим нарушаване на горепосочените правила. В този случай всички заплатени суми няма да бъдат възстановени.

  При наемане на сезонен къмпинг парцел се сключва договор за наем, отнасящ се за конкретен период, В договора се вписват всички лица, имащи право на пребиваване на наетия терен - до двама възрастни и техните деца до 12 г. При отсъствие на титулярите се допуска присъствие на близки и роднини само при условие, че са предварително посочени в договора. При пребиваване по едно и също време допълнителните лица заплащат такса като посетители, съгласно актуалната ценова листа.
  Изброените допълнителни условия са свързани с тази точка:
  • преотдаванетона вашата каравана/парцел под каквато и да е форма е забранено;
  • ползването на вашата каравана е само с цел почивка и развлечение. Извършването на каквато и да е търговска или благотворителна дейност е забранено.

  В случай, че някое от тези правила бъде нарушено от собственика на караваната, се счита, че той/тя е в нарушение на споразумението и последното може да бъде незабавно прекратено.

 8. Сезонните парцели са непрехвърляеми.
  • Ако продадете вашата каравана, то тя трябва да бъде преместена от къмпинга.
  • Запазваме си правото да преотдадем освободения сезонен парцел, ако се наложи да напуснете къмпинга окончателно;
  • Такси не се възстановяват, ако продадете вашата каравана в периода, в който е в сила споразумението за наем на сезонен парцел.
 9. Имате право да позиционирате караваната си на избран от вас терен. Ако по време на престоя ви желаете да се преместите на друг свободен парцел е необходимо предварително съгласуване с екипа на рецепция.
 10. Цената за наем на сезонен парцел включва престой до двама възрастни и техните деца на възраст до 12 г. Деца над 12 г. се таксуват като възрастни, съгласно ценообразуването. В цената са включени още паркинг за един автомобил и една каравана с прилежаща към нея тента/навес, разположени в границите на наетия къмпинг терен. Навесите в сезонните парцели трябва да бъдат премахвани в периодите, когато караваната е необитаема.
 11. В периодите, когато не използвате вашата каравана всички електрически уреди, кабели, запалими пособия и газ за битови нужди трябва да бъдат изключени и надлежно прибрани. Във ваше отсъствие е позволено да остават навън само газови бутилки, които се прибират в газово шкафче.
 12. Сезонните терени трябва да бъдат в чист и изряден вид между посещенията ви на къмпинга, за да имаме възможност да ги поддържаме правилно. Принадлежности, от всякакъв вид, които по принцип използвате по време на престоя ви, трябва да бъдат прибрани. Не се позволява складиране на вещи под караваната. 7 Lakes Camping не носи отговорност за повреди по вашата каравана или за липсващи предмети по време на престоя ви.
 13. Когато оставите вашата каравана при нас през зимните месеци, моля, уверете се, че са източени водните системи, за да се избегне уврежданеследствие на замръзване; изключете акумулатора; извадете или изключете бутилките на газ; Молим, оставете вашата каравана в готовност да бъде теглена с крака нагоре и всички лични вещи да бъдат съхранени на сигурно място. Уверете се, че вашата каравана е подходящо подготвена за зимните месеци. 7 Lakes Camping не носи отговорност за каквито и да е щети, причинени от замръзване или други подобни.
 14. Всичко, което използвате в сезонния парцел, по време на престоя ви, като градински мебели, кутии за съхранение и други, при напускане трябва да бъде прибрано на сигурно място. Всички вещи оставени навън ще бъдат на ваша отговорност.
 15. Договорът за наем не се подновява автоматично. Това става само след предварителна договорка и по преценка на управителя на къмпинга. Подновяване на споразумението за наем на сезонен къмпинг парцел е валидно за сключения период, но за не повече от 12 месеца.
 16. Собственикът на каравана е пряко отговорен за правилното ѝ поддържане, според информация от производителя. Собствениците на каравани поемат рисковете при вкарване на караваните в къмпинга и поемат отговорност за евентуални инциденти, свързани с тях, членовете на тяхната група, както и за загуба или повреда на имущество в района на къмпинга. Тяхна е и отговорността да имат застраховка срещу пожар, кражба и гражданска отговорност.
 17. 7 Lakes Camping има следните задължения по настоящето споразумение:
  • да пази къмпинга обезопасен и отлично поддържан през цялото време;
  • да осигури терен за вашата каравана в границите на къмпинга. Запазваме си правото да преместим караваната ви на алтернативен терен, ако това е изрично необходимо.
  • да осигурим и предоставим услугите, които са налични, договорени и предвидени за вас. Не поемаме отговорност за прекъсвания на услуги, които са предизвикани от фактори извън нашия контрол.

За нас

Сгушен в подножието
на величествената Рила,
7 Lakes Camping е перфектното
кътче за отдих за цялото семейство.

Локация

Ул.Серафим Йорданов 1,
Сапарева баня, 2650,
(до комплекс "Плажъ")

Контакти

info@7lakescamping.com
+359 879 12 63 30
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram