Спорт и хоби

Изобилие от спортни занимания

Копнеете ли за вълнуващи приключения!? Ако спортът заема важна част от живота ви или ако почивката за вас е свързана с движение и отдаване на любимото хоби, то 7 Lakes Camping и околността ще ви очароват. Независимо от сезона, тук всеки път може да изпитате нещо различно – водещо е желанието. Думата скучно е непозната при нас, затова сме се постарали да създадем модерни условия за физическа активност в къмпинга. Разбира се, естествената среда ви позволява да се занимавате с разнообразни спортове и дейности повишаващи адреналина, каквото и да е вашето фитнес ниво, опит или възраст.

Възможностите за спорт са неограничени, затова сме съставили списък с някои от най-популярните дейности в и около къмпинга:

ПЛУВАНЕ

Трите минерални басейна в къмпинга са идеални за плуване за деца и възрастни. Големият басейн е с полуолимпийски размер и пет коридора за плуване. Средният по размери басейн е на ваше разположение целогодишно.

КОННА ЕЗДА

Конната езда е удивителен начин да усетите природата и да се докоснете до нейните дарове. Планинските пътеки на Рила, около курорта Боровец, предлагат едни от най-живописните терени да се насладите на това изживяване. Ако искате да си подарите едно забавно приключение на гърба на кон, вижте тук

КОЛОЕЗДЕНЕ

Безбройните веломаршрути около къмпинга предлагат различни нива на трудност и трасета (шосейни, офроуд и планински). Не се тревожете, ако нямате собствено колело – имате възможност да наемете от нас. Можете да разгледате идеи за планински колоездачни маршрути тук или да потърсите информация на рецепция.

ДЖОГИНГ

Спокойни пешеходни алеи заобикалят къмпинга, докато множество горски пътечки водят началото си в близост от Сапарева баня. Това са само част от местата, където може да практикувате този приятен и лек спорт - на чист въздух примесен с уханията на борове.

КАТЕРЕНЕ

За по-авантюристично настроените, планинският терен, заобикалящ къмпинга, предоставя отлични възможнсти за планинско и скално катерене. Скакавишкият водопад в Рила е един от най-вълнуващите обекти за ледено катерене през зимата.

ЗИМНИ АКТИВНОСТИ & СКИ

Комбинацията от ски ваканция и зимно къмпингуване е невероятна и напълно възможна при нас. Най-старият и най-голям ски курорт в България – Боровец, се намира на 37км от къмпинга. Курортът разполага с едни от най-добрите ски и сноуборд писти в България и предлага разнообразие от зимни активности. За повече информация може да разгледате тук

РИБОЛОВ

Около къмпинга може да се насладите на перфектен риболовен ден. Водите на красивия язовир Искър са любими на много ентусиасти от региона. В разрешените зони най-разпространените видове риба са каракуда, костур, кефал, а при повече късмет шаран и толстолоб. Не забравяйте риболовния билет и наслука!

ping pong icon

ТЕНИС НА МАСА

Къмпингът разполага с тенис на маса, както и необходимите хилки и топчета за игра. Ползването на този атракционен е безплатно за гости на 7 Lakes Camping.

За нас

Сгушен в подножието
на величествената Рила,
7 Lakes Camping е перфектното
кътче за отдих за цялото семейство.

Локация

Ул.Серафим Йорданов 1,
Сапарева баня, 2650,
(до комплекс "Плажъ")

Контакти

info@7lakescamping.com
+359 879 12 63 30
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram