Храни и напитки

Близо до планината всичко е по-вкусно

Летният бар в 7 Lakes Camping е популярно място за всички, които искат да опитат вкусна, прясно приготвена храна на открито или имат нужда да се освежат със студена напитка край басейна. Тук ще намерите свежи летни салати, апетитни деликатеси на скара, прясна цаца и други вкусотии за бързо хранене. А какъв по-приятен завършек на деня от приятелска раздумка на по чаша студена бира или похапвайки сладолед? В допълнение към това  – спираща дъха панорама към планината, която превръща всичко в истинска наслада за сетивата.

Заведението е с капацитет от 60 седящи места и работи само през летния сезон (май-септември). Ако предпочитате да хапнете набързо и да се отдадете на забавления в и около комплекса, каним ви в нашия летен бар.

В къмпинга сме поставили вендинг машина, която е на ваше разположение по всяко време. Също така на пешеходно разстояние от нас се намира централната част на Сапарева баня, където ще откриете богат избор от заведения за хранене.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ
ПОНЕДЕЛНИК – НЕДЕЛЯ
09:00 – 19:00 ч.

* Летният бар работи само в периода май-септември

За нас

Сгушен в подножието
на величествената Рила,
7 Lakes Camping е перфектното
кътче за отдих за цялото семейство.

Локация

Ул.Серафим Йорданов 1,
Сапарева баня, 2650,
(до комплекс "Плажъ")

Контакти

info@7lakescamping.com
+359 879 12 63 30
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram