Удобства

Това е вашата ваканция

Целта ни е да осигурим условия, при които да се чувствате максимално комфортно в къмпинга. Постарали сме се да не ви липсва нищо за прекрасен престой близо до природата. Ако имате въпроси или специални изисквания, моля, свържете се с нас.
Модерни санитарни помещения
Специално за гостите на къмпинга са на разположение четири дамски и три мъжки модерно обзаведени бани и тоалетни. Санитарните помещения са новоизградени, отлично поддържани и отговарящи на високите стандарти на къмпинга. Намират се на разстояние от 50 – 200м, в зависимост от терена, на който сте избрали да се настаните.
Tоалетна за хора с увреждания
За хора с двигателни затруднения е изградено специално помещение, което се намира в близост до основната санитарна сграда.
Стая за повиване на бебета
С цел осигуряване на максимален комфорт на родители с малки деца, в къмпинга има специално създадена стая за повиване и грижи за бебета.
Мивки за кухненска посуда и ръчно пране
В къмпинга има изградени няколко вътрешни и външни мивки предназначени за кухненска посуда, както и една мивка за ръчно пране.
Място за обслужване на химически тоалетни и канализация за мръсни води
Изхвърлете, почистете, презаредете. Като допълнително удобство за вашия дом на колела сме обособили специална зона за обслужване на химически тоалетни. В близост до къмпинг терените има изградена канализация за мръсни води.Стремежът ни е с помощ от ваша страна да бъдем възможно най-щадящи към околната среда.
Wi-fi връзка
На територията на целия комплекс има високоскоростна безплатна wi-fi връзка.
Електричество (16А/230V/2кW) и питейна вода
За всяко къмпинг място е предвиден извод за електрификация (16А/230V) и питейна вода.
Обща кухня с кът за хранене
Къмпингът разполага с оборудвана кухня за общо ползване и обособен кът за хранене, състоящ се от вътрешна и външна част с общ капацитет около 50 места. Част от кухненското оборудване включва хладилник, фризер, кабелна телевизия, готварска печка, четири стъклокерамични котлона, микровълнова печка, детски стол, ел.кана за вода, кухненска посуда и прибори.
Открита детска площадка
За радост на деца и родители детската площадка в къмпинга е източник на безкрайна забава. Вълнуващи приключения приканват малчуганите. Място за откриватели и забавления: децата могат да се катерят, люлеят и най-вече да се отдадат на приятни занимания в съчетание с чист планински въздух.
Пералня и сушилня
Вероятно идвате от дълъг път и едно от първите неща, които искате да направите е да изперете дрехите си. Разбираме и затова в къмпинга ще намерите специално помещение оборудвано с пералня и сушилня, където срещу минимална такса може да отхвърлите тази задача. Моля, обърнете внимание, че пералното помещение е отворено само в работните часове на рецепцията.
Барбекю и огнище
Да, знаем, барбекюто е част от емоцията на къмпингуването. За общо ползване сме предоставили едно голямо стационарно и едно малко преносимо барбекю на дървени въглища. Осигурили сме и огнище за открит огън, както и дърва за него. Вие трябва само да подгответе продуктите, които да поставите на скарата.
Велосипеди под наем
Районът около къмпинга предлага богат избор от идилични шосейни и планински терени за разходка с велосипеди. От рецепцията може да изберете колело за вас или цялото семейство, с което да се насладите на красивата природа около Сапарева баня, по един приятен начин. За най-малките сме осигурили тротинетки, за да се впуснат в своето малко приключение на две колела.
Магазин
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО
Споделено работно пространство
За никого не е тайна, че работата сред природата има безброй ползи. Нашето споделено работно пространство ви дава възможност да се презаредите в планината, без да се налага да изоставяте настоящите си работни проекти. Помещението се намира на втория етаж в основната сграда до рецепцията и разполага с 6 работни станции. Убедете се, че работата е по-лека, когато е съчетана с прекрасна гледка към планинските върхове, чист въздух и приятни занимания през свободното време. Използването на помещението е безплатно за гостите на къмпинга.
Престой с вашите домашни любимци
Обичаме кучетата! Домашните ви любимци са добре дошли в нашите къмпинг зони – молим,само, да са на повод и да спазвате правилата за престой с тях. В 7 Lakes Camping престоят с един домашен любимец е без допълнителна такса.
Рецепция
Рецепцията се намира до входа на къмпинга, където екип от любезни служители ще ви посрещне с усмивка и приятелско отношение. Независимо дали се интересувате от информация за пешеходен туризъм, търсите идеи как да направите престоя си по-пълноценен или просто искате да наемете велосипед под наем, ще се радваме да ви съдействаме.
Работното време на рецепцията е от 09:00 до 19:00 ч. В петък сме с удължено работно време.
Телефон за контакт: +359 879 12 63 30
Паркинг
В къмпинга е изграден открит паркинг с електрическа зарядна станция, където може да оставите вашите автомобили, по време на престоя при нас. Паркингът за автомобили е безплатен за гостите на 7 Lakes Camping.
Сауна
За удоволствие през зимните месеци, гостите могат да използват красива дървена сауна. Сауната се намира до минералните басейни и не се заплаща допълнително от посетители на къмпинга.
Удобставата не свършват дотук!

Разгледайте какво друго ви очаква в 7 Lakes Camping

За нас

Сгушен в подножието
на величествената Рила,
7 Lakes Camping е перфектното
кътче за отдих за цялото семейство.

Локация

Ул.Серафим Йорданов 1,
Сапарева баня, 2650,
(до комплекс "Плажъ")

Контакти

info@7lakescamping.com
+359 879 12 63 30
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram