Удобства

Това е вашата ваканция

Целта ни е да осигурим условия, при които да се чувствате максимално комфортно в къмпинга. Постарали сме се да не ви липсва нищо за прекрасен престой близо до природата. Ако имате въпроси или специални изисквания, моля, свържете се с нас.
Модерни санитарни помещения
Специално за гостите на къмпинга са на разположение три дамски и три мъжки модерно обзаведени бани и тоалетни. Санитарните помещения са новоизградени, отлично поддържани и отговарящи на високите стандарти на къмпинга. Намират се на разстояние от 50 – 200м, в зависимост от терена, на който сте избрали да се настаните.
Tоалетна за хора с увреждания
За хора с двигателни затруднения е изградено специално помещение, което се намира в близост до основната санитарна сграда.
Стая за повиване на бебета
С цел осигуряване на максимален комфорт на родители с малки деца, в къмпинга има специално създадена стая за повиване и грижи за бебета.
Външни мивки
В близост до къмпинг парцелите има изградени външни мивки за  кухненска посуда.
Място за обслужване на химически тоалетни и канализация за мръсни води
Изхвърлете, почистете, презаредете. Като допълнително удобство за вашия дом на колела сме обособили специална зона за обслужване на химически тоалетни. В близост до къмпинг терените има изградена канализация за мръсни води.Стремежът ни е с помощ от ваша страна да бъдем възможно най-щадящи към околната среда.
Wi-fi връзка
На територията на целия комплекс има високоскоростна безплатна wi-fi връзка.
Електричество (16А/230V/2кW) и питейна вода
За всяко къмпинг място е предвиден извод за електрификация (16А/230V) и питейна вода.
Обща кухня с кът за хранене
Къмпингът разполага с оборудвана кухня за общо ползване и обособен кът за хранене, състоящ се от вътрешна и външна част с общ капацитет около 50 места. Част от кухненското оборудване включва хладилник, готварска печка, четири стъклокерамични котлона, микровълнова печка, кафе машина, ел.кана за вода, базова кухненска посуда и прибори.
Открита детска площадка
За радост на деца и родители детската площадка в къмпинга е източник на безкрайна забава. Вълнуващи приключения приканват малчуганите. Място за откриватели и забавления: децата могат да се катерят, люлеят и най-вече да се отдадат на приятни занимания в съчетание с чист планински въздух.
Пералня и сушилня
Вероятно идвате от дълъг път и едно от първите неща, които искате да направите е да изперете дрехите си. Разбираме и затова в къмпинга ще намерите специално помещение оборудвано с пералня и сушилня, където срещу минимална такса може да отхвърлите тази задача. Моля, обърнете внимание, че пералното помещение е отворено само в работните часове на рецепцията.
Барбекю и огнище
Да, знаем, барбекюто е част от емоцията на къмпингуването. За общо ползване сме предоставили едно барбекю на дървени въглища и едно огнище за открит огън. Осигурили сме и дърва за тях.Вие трябва само да подгответе продуктите, които да поставите на скарата.
Велосипеди под наем
Районът около къмпинга предлага богат избор от идилични шосейни и планински терени за разходка с велосипеди. От рецепцията може да изберете колело за вас или цялото семейство, с което да се насладите на красивата природа около Сапарева баня, по един приятен начин. За най-малките сме осигурили тротинетки, за да се впуснат в своето малко приключение на две колела.
Магазин
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО
Споделено работно пространство
За никого не е тайна, че работата сред природата има безброй ползи. Нашето споделено работно пространство ви дава възможност да се презаредите в планината, без да се налага да изоставяте настоящите си работни проекти. Помещението се намира на втория етаж в основната сграда до рецепцията и разполага с 6 работни станции. Убедете се, че работата е по-лека, когато е съчетана с прекрасна гледка към планинските върхове, чист въздух и приятни занимания през свободното време. Използването на помещението е безплатно за гостите на къмпинга.
Престой с вашите домашни любимци
Обичаме кучетата! Домашните ви любимци са добре дошли в нашите къмпинг зони – молим,само, да са на повод и да спазвате правилата за престой с тях. В къмпинг „7 езера“ не таксуваме допълнително, за да доведете вашия четириног приятел (до две кучета).
Рецепция
Рецепцията се намира до входа на къмпинга, където екип от любезни служители ще ви посрещне с усмивка и приятелско отношение. Независимо дали се интересувате от информация за пешеходен туризъм, търсите идеи как да направите престоя си по-пълноценен или просто искате да наемете велосипед под наем, ще се радваме да ви съдействаме.
Работното време на рецепцията е от 09:00 до 19:00 ч. В петък сме с удължено работно време.
Телефон за контакт: +359 879 12 63 30
Паркинг
В къмпинга е изграден открит паркинг с над 30 паркоместа, където може да оставите вашите автомобили, по време на престоя при нас. Паркингът за автомобили е безплатен за гостите на къмпинг „7 езера“.

Разгледахте ли какво друго ви очаква в къмпинг „7 езера“?

За нас

Сгушен в подножието
на величествената Рила,
7 Lakes Camping е перфектното
кътче за отдих за цялото семейство.

Локация

Ул.Серафим Йорданов 1,
Сапарева баня, 2650,
(до комплекс "Плажъ")

Контакти

info@7lakescamping.com
+359 879 12 63 30
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram