Нашата мисия

Вярваме, че къмпингуването е специално изживяване. Затова избрахме да създадем къмпинг, в който гостите ни да получават най-доброто, което заслужават. Отправна точка при старта на проекта за къмпинг бе нашата дефиниция за лукс и индивидуалните тълкования, които може да има. Луксът за нас може да е нещо малко, например, значимо преживяване или полагане на грижа за някого. Но голямо или малко, трябва да създава емоционална връзка между клиент, продукт и място.
Нашата мисия е да обогатим живота на вас, нашите клиенти – деца, младежи и възрастни, с малки, но стойностни преживявания в 7 Lakes Camping.
Създаваме красиви моменти
Нашата мисия е да създаваме красиви моменти за вас. Вярваме в силата на къмпингуването да изгражда личности с отворени умове и широки сърца, в които всеки е своето автентично аз - приема и уважава другите. Превръщането на 7 Lakes Camping в място за създаване на незабравими моменти е наша лична кауза. Ежедневно се стараем нашите гости да бъдат максимално удовлетворени от престоя си при нас. В 7 Lakes Camping- къмпингуващи и служители заедно изследват, учат и се забавляват, за да откриват страсти, да създадат приятелства за цял живот и да израснат в най-пълната версия на себе си.
Гостоприемство и позитивна атмосфера
Работим с огромно желание, за да осигурим за всички гости усещане като за втори дом - от момента, в който прекрачат прага до напускането на къмпинга. Философията ни е да ви посрещаме в приятелска и позитивна атмосфера, отговаряща на стандартите на къмпинга. Основният ни фокус е лично, емпатично и гостоприемно отношение, което естествено проектира среда на комфортна и зареждаща почивка, където всеки да намери своето спокойствие и уединение.
Природата и ние
Къмпингуването и времето прекарано на открито са важни за нас. Обичаме природата и се стараем да бъдем по-често близо до нея. Наясно сме за ползите от околната среда и неуморно се стараем всичко, което правим да бъде в хармония с ресурсите, които тя ни дава. В съвременният все по-свързан и модернизиран живот, възможно ли е да не прекъсваме връзката с естествения свят, който ни заобикаля? Убедени сме, че освен да предоставя уникални развлекателни преживявания, 7 Lakes Camping може да засилва връзката ни с природата и един с друг.
Подарете си заслужения отдих сред природата...

Вълшебните моменти ви очакват!

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА!
Толкова много възможности...

Отдайте се на пълноценна почивка сред природата в 7 Lakes Camping

За нас

Сгушен в подножието
на величествената Рила,
7 Lakes Camping е перфектното
кътче за отдих за цялото семейство.

Локация

Ул.Серафим Йорданов 1,
Сапарева баня, 2650,
(до комплекс "Плажъ")

Контакти

info@7lakescamping.com
+359 879 12 63 30
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram