Активности

Планини, езера и още много активности в и около 7 Lakes Camping

Активирайте вътрешната си природа!

Възможно ли е да съчетаете жаждата за активности сред природата и дълбока релаксация?

Да, възможно е, защото ваканцията в 7 Lakes Camping има всички предпоставки да е изключително разнообразна. Един съвет от нас - не бързайте да планирате дата за отпътуване. Освен, че разполага с перфектни условия за пълноценна отмора, къмпингът е облагодетелстван от премиум локация - скътан между национален парк „Рила“ и природен парк „Витоша“, в близост до уникалните Рилски езера и много други забележителности. Районът около нас обещава купища забавления и дейности за любителите на колоезденето, планинари, любители на пешеходния туризъм, приключенци и изследователи на природата от всички възрасти. Добавяме и богатото историческо наследство на Сапарева баня и околните земи - истинска радост за всички, които искат да се отдадат на културен туризъм. Това превръща нашия къмпинг в идеален базов лагер за вълнуващи открития и символична фабрика за скъпи моменти.

ЗАНИМАНИЯ ЗА ДЕЦА

В 7 Lakes Camping вярваме, че там където децата се забавляват, значи родителите могат да се насладят на почивката. Наша цел е да създадем къмпинг среда, която предоставя незабравими изживявания за цялото семейство и доближава децата до природата. При нас има много забавления за най-малките. Очакваме ви, за да откриете изненадите, които сме ви подготвили.

Прочети повече

СПОРТ И ХОБИ

Къмпингът и природните дадености на региона предлагат на гостите много възможности и естествен терен за спортни дейности. Само национален парк „Рила” може да осигури многобройни развлечения за хора от всички възрасти.Тези, които търсят по-екстремни преживявания със сигурност ще открият желаната доза адреналин в околността.

Прочети повече

КУЛТУРА И ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

Многовековната история на региона около Сапарева баня обуславя и богатия потенциал за културен туризъм около 7 Lakes Camping. Всички, които имат интерес в областта на историята, културата, архитектурата,религията и археологията ще останат много доволни.

Прочети повече

БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА

Регионът около къмпинга е проява на природно величие, което няма да ви остави безразлични. Рила, със своите тъмносини планински езера, тучни зелени поляни, редки растителни видове и бели планински върхове, предлага спиращи дъха гледки. Независимо дали става дума за пешеходен или велотуризъм, тук всеки допир с природа се превръща в незабравимо преживяване и спомен за цял живот.
Завържете здраво обувките си и тръгвайте!

Прочети повече

За нас

Сгушен в подножието
на величествената Рила,
7 Lakes Camping е перфектното
кътче за отдих за цялото семейство.

Локация

Ул.Серафим Йорданов 1,
Сапарева баня, 2650,
(до комплекс "Плажъ")

Контакти

info@7lakescamping.com
+359 879 12 63 30
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram