Условия за резервация

Условия за резервация

Всяка потвърдена резервация и посещение в 7 Lakes Camping се приемат като съгласие с нашите къмпинг правила и условия за резервация, изложени по-долу.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Резервация се изисква единствено за групови посещения от 3+ кемпера, каравани или палатки, както и при престой от 4+ нощувки. Във всички останали случаи резервация не е необходима и гостите се обслужват при тяхното пристигане, в зависимост от наличността на деня.
 2. В случай на предоставени от къмпинга отстъпки и при изпълнение на условията обвързани с тях, гостите имат право да се възползват само от една оферта.
 3. 7 Lakes Camping може да откаже достъп на хора или групи, които при своя предходна визита са нарушили правилата на къмпинга.
 4. Съветваме ви да се запознаете с нашите къмпинг правила. Къмпингът запазва правото си да прекрати престоя ви, в случай на уставено нарушаване на правилника.
 5. Изискваме всички малолетни и непълнолетни лица (под 18 години) да бъдат придружавани от родител или настойник по време на целия им престой в къмпинга. Всяка направена резервация от или за малолетни/непълнолетни лица без възрастен придружител ще бъде автоматично анулирана.
 6. Актуализация на цените относно предлаганите услуги и условията за тяхното ползване е възможна по всяко време. Комуникираната цена във връзка с потвърдена вече резервация е крайна и не се влияе от евентуални промени по ценовата листа.

ДЕПОЗИТ И НАЧИНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

 1. Начините за резервация са следните:
  • форма за запитване на уеб страницата на къмпинга;
  • телефон на рецепция: +359 879 12 63 30;
  • електронна поща- info@7lakescamping.com или office@7lakescamping.com;
  • директно на рецепцията на къмпинга.

  *Формата за резервация представлява единствено заявка за резервация и няма никакъв ангажимент от ваша страна или от страна на къмпинга.

 2. От страна на къмпинга ще ви бъде предоставена банкова сметка за плащане на депозит за резервация само след потвърждаване наличието на свободни места. Вашата резервация е обвързваща само след получаване на депозита в размер на 50% от общата сума или на друга сума, която е съгласувана предварително. Всички банкови разходи са за ваша сметка.
 3. Депозитът трябва да бъде заплатена рамките на 5 работни дни след заявката за резервация, в противен случай резервацията автоматично се анулира. Ще получите потвърждение на резервацията от нас след получаване на депозита.
 4. Авансовото плащане се зачита към крайната ви сума за престой. Останалата сума е дължима в деня на вашето пристигане в къмпинга. Всички обявени тарифи са в български лева (BGN) и могат да бъдат заплатени в брой, с дебитна/кредитна карта или посредством банков превод.

За банкови разплащания, моля използвайте следните детайли:

Банка: Инвестбанк
Получател: М.К. 9400 ЕООД
IBAN: BG62IORT80481094189900
BIC: IORTBGSFXXX

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИЯ:

За да направите промени по датите на престой или да отмените вашата резервация, молим да ни изпратите съобщение на имейл - info@7lakescamping.com. При необходимост от промяна на датите на първоначално заявения от вас престой, важат следните условия:

 1. В случай на анулиране на вашата резервация, депозитът се възстановява при поискване и в пълен размер, само когато заявлението за отмяна е направено 10 дни преди съгласуваната дата на пристигане.
 2. При известие за анулиране на резервацията в период по-малък от 10 дни преди уговорената дата на пристигане ще бъдете таксувани 50% от стойността на депозита, а при анулиране при по-малко от 5 дни преди планираната дата на пристигане, депозитът не се възстановява.
 3. Къмпингът удържа пълната сума по авансовото плащане, когато гостът не се яви за своята резервация и съответно не уведоми рецепцията за намеренията си. В този случай запазеното от вас място за настаняване бива освобождавано.
 4. В случай на предварително уведомяване за закъснение при пристигане или за преждевременно заминаване (напр. по болест, лошо време и т.н.) ще бъдете таксувани с 50% от цената за дните, които сте посочили, но не сте ползвали.
 5. Ще се радваме да удължим престоя ви при нас, но молим за разбиране, че това невинаги е възможно. Ще направим всичко по силите си да останете на същото място, но къмпингът не може да гарантира това.

РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА КОНКРЕТЕН ТЕРЕН:

Заявките за запазване на конкретни или съседни къмпинг терени ще бъдат разглеждани, доколкото е възможно, но нямаме практика да гарантираме такива и това не е условие за резервация. В момента на настаняване ще имате възможност да изберете места от наличните и според предпочитаната от вас категория.

ПРИСТИГАНЕ И ЗАМИНАВАНЕ:

Настаняването в къмпинга е след 14:00 часа. Напускането му е до 12:00 часа, в деня на вашето заминаване. Ползвателите на премиум терени следва да ги освободят до 14:00 часа. Ранното настаняване и късното напускане са възможни само след предварителна уговорка и според заетостта на къмпинг зоната.

При удължаване на престоя след установения час на заминаване се изисква заплащане от 50% от стойността на нощувката, а за напускане след 18:00ч. се заплаща пълна такса нощувка.

Настаняването се извършва в часовете между 09:00-19:00. Всеки петък сме с удължено работно време. За настаняване извън тези часове е необходима предварителна уговорка.

За нас

Сгушен в подножието
на величествената Рила,
7 Lakes Camping е перфектното
кътче за отдих за цялото семейство.

Локация

Ул.Серафим Йорданов 1,
Сапарева баня, 2650,
(до комплекс "Плажъ")

Контакти

info@7lakescamping.com
+359 879 12 63 30
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram